Tracy Trenchcoat Fotoshoot

Een van de leukste werkzaamheden voor Latexmode.nl zijn het maken van de fotoshoots. Omdat we willen laten zien hoe je latex ook kan combineren met je alledaagse kleding, maken we van zoveel mogelijk items eigen fotoshoots. 
De laatste twee producten waarvan we een fotoshoot hebben gemaakt zijn de Tracy's Trenchcoat en de Maxime's Biker Jack. Beide van onze leverancier RubberDutch

De kwaliteit van deze jassen van het ontwerp van RubberDutch is fantastisch. Welke vrouw houdt niet van een mooie jas van goede kwaliteit in haar kledingkast. Bij een mooie jas hoort natuurlijk ook een mooie locatie. Dat is altijd even zoeken. De sfeer van de locatie moet ten goede komen aan het product. 

Voor de fotoshoot van Tracy's Trenchcoat zijn we naar de Willemsbrug in Rotterdam gegaan. De Willemsbrug is pas in een nieuwe laag mooie rode verf gezet. Dit samen met de hemelsblauwe lucht geeft een fantastisch contrast waartegen we de jas kunnen fotograferen. We willen met de fotoshoots laten zien dat latex ook als streetwear zijn glans heeft. En hoe kun je beter streetwear laten zien, dan daadwerkelijk midden op de straat.

Liggend op straat worden de eerste foto's genomen op deze stralende dag. En het duurt niet lang of er staat een groepje toeristen op de fiets toe te kijken hoe de foto's worden gemaakt. Vanuit verschillende hoeken wordt de jas met de Willemsbrug op de achtergrond gefotografeerd. Dit extraatje hadden de toeristen niet verwacht op hun rondrit door Rotterdam. Naast prachtige architectuur ook nog een heuse mode-reportage als bonus bij de tour. 

Dat is het leuke van de buitenshoots. Je ontmoet allerlei verschillende mensen en je ontdekt de mooiste locaties. Zo stonden we al eens zeer vroeg vlakbij het Centraal Station en werden we door een langsrijdende taxichauffeur veel succes toegewenst. 

Het is iedere keer weer spannend of bij het bekijken van de gemaakte foto's het gelukt is om de producten goed neer te zetten. Ook dit keer zijn we weer heel trots op het eindresultaat. Prachtige foto's met mooie contrasten, die de jas fantastisch uit laten komen. Na het bewerken zijn de eerste foto's al onze social media kanalen op twitter, facebook en instagram op gegaan.

We hebben nog heel wat producten uit onze shop op de foto te zetten en zullen nog vele mooie plekken in Nederland ontdekken. Wil je op de hoogte blijven van onze laatste fotoshoots, volg ons dan via een van deze kanalen. 

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties