Top 10: Latex in Video clips deel 3

In de voorgaande 2 delen hebben we afgeteld van 10 naar 4. In dit deel onze Latexmode top 3 videoclips. Clips die volgens ons een blijvende indruk hebben gemaakt en latex binnen de popcultuur een podium hebben gegeven.

3: Spice Girls: Say You'll Be There
Onze top 3 begint met Say You'll Be There. De Spice Girls is de Girl Power band van de jaren negentig en in deze clip wordt dit thema uitgelicht. Met name Victoria "Posh" Beckham ziet er fantastisch uit in de latex catsuit. De clip staat in onze top 3, omdat de Spice Girls mogelijk de meest invloedrijke meidengroep is geweest uit de laatste 25 jaar. 

2. Taylor Swift: Bad Blood
In deze videoclip uit 2014 wordt het verraad van een goede vriend of vriendin bezongen. In de videoclip verschiijnt Taylor Swift en een aantal van haar showbizz vrienden met name aan het begin in futuristische outfits van latex. Met name de outfits van Taylor Swift als Catastrophe en Selena Gomez als Arsyn vinden wij geweldig. Met name de combinatie van de latex tops met de sexy zwarte rokken zijn geweldig. De dames laten in deze clip goed zien hoe je latex kunt combineren met andere kleding items.

1. Britney Spears: Oops! I Did It Again....
Onze absolute nummer 1 is Britney Spears. Natuurlijk konden we hier ook kiezen voor Womanizer. Een van haar andere clips, waar ze in latex outfit het scherm afspat. We hebben hier lang over na moeten denken, maar uiteindelijk toch gekozen voor haar iconische clip Oops! I Did It Again. Haar optreden in deze clip in een rood latex catsuit is onze favoriet en met deze clip combineert ze haar All American High School uitstraling met een supersexy outfit in een buitenaardse omgeving. Een iconische videoclip. Niet de meest fashionable outfit, maar wel een clip, die er voor gezorgd heeft dat latex bekender is geworden bij het grotere publiek.


Een aantal erevermeldingen die de top 10 niet gehaald hebben, maar we wel vernoemd willen hebben:
Pussycat Dolls - When I Grow Up
Christina Aguilera - Candyman
Christina Aguilera - Not Myself Tonight
Rihanna - S&M
Lady Gaga - Alejandro
Lady Gaga - Bad Romance


 

  Latexmode         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties