Top 10: Latex in Video clips deel 1

In de afgelopen jaren komt latex steeds vaker voor in de outfits van de sterren. Daarom een ode aan de mooiste videoclips met latex in de hoofdrol. Hieronder de eerste 3 van onze latex video top 10. 

10: Cranberries: Ridiculous Thoughts
In de originele video uit 1995 draagt de leadzangeres Dolores een fantastische rode latex jurk. De meeste tijd van de clip draagt Dolores er een rode cape over. Wie geen geduld heeft, kan doorgaan naar 1.14 en 1.18.Hier is goed te zien hoe geweldig de jurk haar staat. Absoluut een van onze favorieten!

9: Sugababes: Easy
Sugababes staan bekend om de sexy outfits en poses in hun clips. In Easy trekken de dames prachtige outfits van latex aan. De clip is gemaakt door Tim Royes. Hoewel niet de beste song van de Sugababes wel de video met de mooiste outfits, als wij het mogen zeggen. 

8. Rita Ora: Poison
Rita Ora draagt in de videoclip van Poison en fantastische zwart wit latex gestreepte cocktailjurk. Met deze avant garde style laat Rita Ora zien hoe latex gedragen wordt. Rita Ora heeft natuurlijk ook buiten de clips laten zien dat ze een liefhebber is van latex jurken. Zo droeg ze een fantastische witte jurk  naar een feest in Londen
En werd ze ook al een keer gespot in een nude latex jurk op weg naar een feest. 

De volgende 3 volgen binnenkort...
 

  Latexmode         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties