Top 10: Latex in Video Clips deel 2

In het vorige deel hebben we de Cranberries, Sugababes en Rita Ora op nummer 10, 9 en 8 behandeld. In dit deel gaan we de top 10 verder met nummers 7 t/m 4. Om meteen met een all time favorite te beginnen: 

7: Arianne Grande: Dangerous Women A Capella
Is het de geweldige a capella stem van Arianne Grande, of is het de outfit in de clip? In ieder geval heeft de clip ervoor gezorgd dat het aantal latex bunny masks een enorme verkoophit werd. Met meer dan 80 miljoen views absoluut een top 10 notering waard. 

6. Beyonce: Greenlight
Misschien niet de meest bekende hit van Queen B, maar wel de clip waar haar voorkeur voor latex al vroeg naar voren kwam. De clip kwam uit in 2006 en is deels door Beyonce zelf geregiseerd. Haar liefde is de afgelopen 10 jaar niet minder geworden. Tijdens het MET gala in 2016 kwam ze in een latex jurk van Givenchy op de rode loper en ook in haar laatste On The Run tour is latex onderdeel van haar uitdagende garderobe

5. Madonna: Human Nature
In deze top 10 mag Human Nature van Madonna, Queen of Pop uit de jaren 80 en 90 natuurlijk niet ontbreken. Ze is een blijvende inspiratiebron voor de artiesten na haar. Madonna heeft met haar provocerende clips in de jaren negentig de muziekgeschiedenis meerdere keren herschreven. In Human Nature gaf ze de muziekrecenten van repliek voor het commentaar op haar voorgaande songs. O.a. Rihanna, Lady Gaga en Christina Aguilera zijn enkele artesten die door haar clip zijn geinspireerd. Human Nature is misschien niet de eerste clip met latex, maar wel een van de meest bekende clips. 

4. Liberty X: Just a Little
Misschien niet de allerbekendste groep, met de allerbekendste clip, maar wel een van de clips met mogelijk de mooiste outfits. Ze vallen net buiten de top 3, maar Liberty X heeft in 2002 een prachtige clip afgeleverd, waarin de latex outfits van de dames een hoofdrol vertegenwoordigen. 

Binnenkort de top 3!
 

  Latexmode         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties