Latex - Hoe voelt dat echt?

Latex - Hoe het voelt om het te dragen

We krijgen veel vragen en opmerkingen over het dragen van latex. Hoe voelt dat in het echt? Is het niet heel erg warm? Je zal er wel ontzettend in zeten. Toch niets voor mij, je moet natuurlijk wel ontzettend slank zijn om het te kunnen dragen. 

Er zijn veel misverstanden over het dragen van latex, maar het lijkt heel erg op het dragen van spandex. Latex ademd niet van nature, maar het is niet vanzelfsprekend dat je het heel warm krijgt. Latex neemt namelijk de temperatuur van de omgeving aan. In een heet feest in een club kan het behoorlijk warm worden, maar buiten met een koude wind is een jas of panty geen overbodige luxe om warm te blijven. 

Het dragen van latex vergt dus wel dat je bedenkt waar je het naartoe draagt. Ga je naar een club is een rok of een jurkje fantastisch, maar hou rekening met de warmte. Heb je een tuinfeest in het voorjaar of najaar, neem dan een jasje mee, om je zelf warm te houden. En met latex vol in de zon zitten is niet handig, dat doe je ook niet met je zwarte leren broek, of je moet terras-sauna-fan zijn. 
Bovendien is vol UV licht niet heel goed voor je latex kwaliteit, omdat het snel uitdroogt en verkleurd. Hier kun je wel je latex voor behandelen met een UV spray en een Shiner, om te voorkomen dat je fantastische jurk, top of rok zijn glans verliest.

Sterren hebben al ontdekt dat latex ontzettend vergevingsgezind is en het niet alleen voor superslanke mensen is. Juist latex zorgt door de stretch in het materiaal voor een fantastische look. Alles komt precies op de juiste plek te zitten. Of zoals de designer van Vex Clothing zegt, die de kardashians en Nicky Minaj in latex kleedt: Het houdt alles perfect op de juiste plek en laat jouw beste kanten zien. 
En we weten dat zowel de Kardashians en Nicky Minaj geen maatje 34 zijn.

En hoe het voelt om latex te dragen? Van veel vrouwen horen we dat als je de stap neemt om latex te dragen naar een verjaardagsfeest, diner of tijdens het uitgaan, ze zich geweldig voelen. Het dragen versterkt je vrouwelijkheid en geeft je een krachtige zelfverzekerd gevoel en uitstraling. 

Wil je het ook uitproberen, maar is een latex jurk, zoals Katy Perry, Khloe Kardashian of Rita Ora een stap teveel, probeer dan bijvoorbeeld een mooie elegante rok, zoals onze Robyn rok

Enthousiast geworden: Ontdek jouw LatexMode-kant en deel je verhaal over het dragen van latex als mode met ons via social meda. Tag Latexmode en mogelijk ontvang je korting voor je verhaal voor je volgende latex mode item. 

Mirjam
Latexmode 

  Latexmode         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties