Latex Fashion: Hoe combineer je latex

Met dank aan popsterren en influencers zoals Kim Kardashion, Rihanna, Kate Perry, Lady Gaga, Bella Hadid en Beyonce is latex steeds vaker te zien in music clips, op red carpets en de runways. Van materiaal alleen geschikt voor glimmende Comic Con kostuums of fetish parties is het hierdoor nu ook een stap aan het maken naar het straatbeeld. 

High end fashion huizen experimenteren met het materiaal. Soms nog met een duidelijke link naar de kinky achtergrond zoals bij Moschino. En als onderdeel van de totale show bij Nina Ricci en Givenchy in de spring/summer 2018 shows. 

Latex komt het straatbeeld in. Alleen, hoe draag je het nu het beste? Voor je het weet zie je er goedkoop uit en dat wil je juist niet. Latex moet net als het materiaal jouw laten stralen. Hoe doe je dit?

Om latex goed te dragen combineer je het met contrasterende materialen, zoals een mooie gebreide trui, oversized sweater of hoody, sneakers of met stoere biker boots. 

Begin je met latex, schaf dan bijvoorbeeld een legging, rok of bikerjasje aan van latex. Dit combineert net als met deze items van leer heel makkelijk met andere materialen. 

Ga voor een elegante of juist een hele stoere look. Latex is al heel sexy van zichzelf. Je hoeft hier niet verder de nadruk op te leggen door zware make up of veel ontblote huid te laten zien.
Maak het juist elegant door een mooi tuniek te combineren met een latex legging of een gebreide trui met een lange latex rok
Combineer een gekleurde latex mini rok in de zomer met een losvallend t-shirt of coltruitje en enkellaarsjes. 
Op zoek naar een edgy festival look, combineer dan je baggy boyfriend jeans of je wijde shorts met een strakke latex top

Met latex kun je alle kanten op. Het is edgy en kan je outfit maken of kraken. Goed gecombineerd naar de juiste gelegenheid geeft het je een zelfverzekerde en geraffineerde uitstraling. 

Onze tips voor een elegante stralende look met latex:

  • Koop kleding van goede kwaliteit latex.
  • Combineer het met contrasterende materialen.
  • Zorg dat het latex jouw laat stralen, voorkom te zware make up of te veel ontblote huid.  
  • Kies ervoor of je het extra wilt laten glanzen met een shiner of niet.
  • Draag het zelfverzekerd naar de juiste gelegenheid.
Latex, voor ons een trend die in het straatbeeld blijft! 

  Latexmode         Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties